!-- Google Tag Manager -->

Yaşlanmayı tersine çevirebilir miyiz?

28-04-2021 00:46
Yaşlanmayı tersine çevirebilir miyiz?

Beynim mükemmel çalışır durumda olduğu, kemiklerim güçlü ve çevik olduğu, hayatım kaliteli olduğu sürece mümkün olduğu kadar uzun yaşamak istiyorum. Kim bunu istemez ki? Uzun ömürlülüğüme bir "numara” atamadım. Olabildiğince uzun yaşamak istiyorum ama bir not; son nefese kadar sağlıklı olduğum sürece.

 

Yaşlanma hücresel seviyede başlar. Ama bunu anlamak uzun zamanımızı aldı. Hücrelerin bölünme kabiliyeti çok önemlidir. Vücudumuzun hasarı onarmasına veya saldırıyı savuşturmasına yardımcı olan şey budur.

 

Hücrelerimiz dejenere olduğunda veya öldüğünde duyularımız azalır, cildimiz sarkar veya kırışık olur, eklemlerimiz ağrır, kaslarımız çöker ve sonunda bizi bitirmek için yaşlılığımızdan kaynaklanan hastalıklar oluşur: inme, alzaymır, pulmoner fibroz, diyabet, kalp hastalığı ve kanser. Çoğu insan bu trafik paradigmayı kabul etmeye programlanmıştır.

 

‘Yeni doktorlar’ tarafından yönetilen ve sağlığa yaklaşmanın yeni bir yolunun ortaya çıkması oldukça heyecan vericidir. ‘Yeni doktorlar’ın hepsi tıp doktorlarıdır ve geleneksel tıbbın sınırlamalarının farkına varmış,rahat belirlenmiş standartların dışında düşünmeye başlamış ve kendilerini yeni bir şekilde yeniden eğiten doktorlardır.

Yaşlanma karşıtı tıp, doğal yaşlanmanın bir parçası olan bütün mineralleri, besinleri, hormonları ve vücut eksikliklerini geri koyarak bağışıklık sistemini oluşturur.

Buna ek olarak; ‘günümüz dünyasında büyük kimyasal saldırı nedeniyle her geçen gün daha genç insanlarda meydana gelen hızlandırılmış yaşlanmayı ele alır’.

 

Bunların hepsi yaşlanmanın beklenen tüm özelliklerinden kaçınmakla ilgilidir. Yediklerinizde, aldığınız takviyelerde ve değiştirdiğiniz hormonlar, kullandığını ürünler ile ilgili önemli değişiklikler yaparak yeni ve daha iyi bir hayat bekleyebilirsiniz.

 

Yaşlanmanın yeni bir yolu var. Ben bunu yapıyorum ve verdiğim en iyi karar oldu. Hayatımın bu aşamasını çok seviyorum. Sağlığım, neşem, bilgeliğim ve bakış açım yerinde. Enerjim var, canlılığım var, kafam çok net ve güçlü kemiklerim var. İstediğim gibi gayretle çalışarak egzersiz yapabiliyorum. Ve her gün daha fazlası için her şeye hazırım. Hepsi sağlıklı ve mutlu olduğum için.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.